ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Vivat termály – Goričko a Jeruzalém

Cyklorelax a zábava ve slovinském Pomůří
dovolená na kole2 středně náročný program★★★ chci cestovat pohodlně

Litujeme, tento zájezd již není v nabídce

Zobrazit podobnou dovolenou: Slovinsko

Na co se můžete těšit?

  • Hvězdicové cyklovýlety s podporou autobusu
  • Ubytování ve wellness hotelu**** s termály v ceně
  • Do vinohradů i po rovinatých stezkách
  • Pohodový start i závěr cyklistické sezóny

Popis

Ve slovinském Štýrsku se ocitneme uprostřed nejkrásnějších vinohradů, jejichž typické kontury dávají smyslný ráz horizontům, vynořujícím se z melancholických luhů řeky Mury. Pojedeme kolem vyhlášených dýňových polí i po hřebenech vinohradů se sklípky a typickými lokály. Silničky mezi kopcovitými vinohrady Jeruzaléma a Goriška Vás odmění výhledy na další a další horizonty. Dvě další etapy rovinatým Pomůřím Vás provedou romantickým slovinským venkovem. Ptáte se, jak je možné, že jste tento kraj dosud neznali? Inu, tak to u tajných tipů bývá...

Program

1.–2. den

Večerní odjezd (Praha 23:30) a noční přesun. Na kole po rovinatých silničkách mezi vesnicemi Pomůří a k Bukovnickému jezeru s energetickými body pro očistu těla i mysli a k vyhlášenému kostelu Jože Plečnika v Bogojině (30/41 km).

3. den

Výjezd do zvlněných vinohradů proslulé vinařské oblasti Goričko přes hradní komplex Grad a kostelík sv. Anny (52 km) nebo rovinatá trasa vesničkami v podhůří Gorička (40 km). Večer návštěva vinařství s ochutnávkou.

4. den

Z městečka Ljutomer okruh po silničkách mezi vinicemi přes vyhlášené vinařské farmy s občerstvením k vyhlídkovému kostelu Jeruzalem stejnojmenné vinařské oblasti, návrat zpestřený přívozem přes řeku Mur (27/55 km).

5. den

Po Murské cyklostezce přes známé lázně Radenci s minerálními prameny do rakouského Murecku (52 km). Návrat do ČR okolo půlnoci.

Podmínky