ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Seychely na katamaránu

Galapágy Indického oceánu na jachtě
poznávací zájezdy★★★ chci cestovat pohodlně

Termíny zájezdu

TermínPočet dníObj. číslo
5. 4. – 14. 4. 202410 dní54041410

Cena za os. ve dvoulůžkové kajutě + letenka, cena dle termínu nákupu (asi 25 000 Kč). Příplatek za obsazení dvoulůžkové kajuty jedním činí 70 %. Loď: Lagoon 40 (délka: 11,74 m, šířka: 6,76 m)

20. 7. – 29. 7. 202410 dní54041420

Cena za os. ve dvoulůžkové kajutě + letenka, cena dle termínu nákupu (asi 25 000 Kč). Příplatek za obsazení dvoulůžkové kajuty jedním činí 70 %. Loď: Lagoon 42 (délka: 12,80 m, šířka: 7,70 m),

18. 10. – 27. 10. 202410 dní54041430

Cena za os. ve dvoulůžkové kajutě + letenka, cena dle termínu nákupu (asi 25 000 Kč). Příplatek za obsazení dvoulůžkové kajuty jedním činí 70 %.

4. 4. – 13. 4. 202510 dní54041510

Cena za os. ve dvoulůžkové kajutě + letenka, cena dle termínu nákupu (asi 25 000 Kč). Příplatek za obsazení dvoulůžkové kajuty jedním činí 70 %.

Na co se můžete těšit?

  • Plavba na katamaránu
  • Pohádkový svět tropické přírody a tyrkysového moře
  • Galapágy Indického oceánu s možností šnorchlování a potápění
  • Neuvěřitelně rozmanitá fauna i flóra
  • Ostrov Cousine s volně žijícími karetami, tropickým ptactvem a bohatým podmořským životem

Popis

Jachta, respektive katamarán či plachetnice to není jen "loď", ale jakýsi fenomén dnešní doby. Jachting představuje aktivní způsob jak zažít moře a cizí země. Navíc jde v době covidu o velmi bezpečný způsob cestování, protože naše jachty jsou určeny jen pro malou skupinu zájemců.

Seychely jsou jedním z nejkrásnějších exotických míst na světě a zároveň velmi bezpečným. Najdete tu přívětivé domorodce, kokosové palmy a bílé pláže lemované oblými skalisky. Uvítá vás neskutečně nádherné moře, stabilní teplý vítr bez velkých vln a mimořádně rozmanitá příroda. Poznáte pohádková kotviště i skvělou místní kuchyni. Budete obdivovat bohatství živočišné říše. Seychely jsou domovem želv obrovských, které kromě Galapág nikde jinde na světě neuvidíte. Je to doslova podmořská zoologická zahrada. Navíc všude, kde zakotvíte, nabízejí skvělý servis. Nikde nenarazíte na davy turistů, na znečištěné moře nebo špínu. Čeká vás jen romantika a rozhodování, jestli se budete koupat v moři, plavit na paddleboardu, chytat ryby nebo šnorchlovat. Nabízí se také miniškola jachtingu, práce s plachtami či navigace.

Plavba na plachetnici či katamaránu je velkým dobrodružstvím. Nepotřebujete žádné zkušenosti, zajistíme vám lodě i zkušené kapitány. Každý, kdo okusí cestování na moři, zažije neopakovatelný pocit svobody. Na jachtě se dostanete do bezprostředního kontaktu s živly, přírodou a mořskými živočichy. Objevíte romantické ostrůvky, starobylé přístavy i úžasné zátoky. Zakotvíte na panenské pláži, budete obdivovat nádherné západy slunce. Užijete si koupání v průzračně čistém moři. Vyměňte hotel za loď, získáte volnost a svobodu.

Program

1.–2. den

Letecky Praha – Mahé, přesun taxi do přístavu Eden Island, nalodění a hned vyplouváme s koupáním u ostrova Sv. Anna, přeplavba na ostrov Praslin. Odpoledne zakotvíme v zátoce Anse Volbert u půvabné vesničky Volbert, přičemž snad cestou nachytáme i ryby.

3. den

Výlet do Valle de Mai – přírodní rezervace uprostřed divoké přírody, roste zde legendární palmy Coco de Mer s obřími kokosy ve tvaru ženského klína. Večerní procházka do městečka, rybí trh, večeře v restauraci na pláži nebo grilování ryb na palubě.

4. den

Ráno vyrazíme na šnšorchlování okolo ikonického ostrova St.Piere, následně přeplavba na ostrov Curieuse. Navštívíme rezervaci suchozemských želv obrovských. Odpoledne se vydáme napříč nádherný pralesem na nejhezčí pláž ostrova Badamier. Tam vás vyzvedne loď, která sem zatím přepluje. Nocovat budeme v nádherné a kryté zátoce Petite Cour.

5. den

Ještě před snídaní proplaveme tou nejhezčí zahradou korálů. Koupání a šnorchlování na pláži s tím nejjemnějším pískem. Odpolední trek do vedlejší zátoky Georgette.

6. den

Po snídani plavbu okolo ostrova Praslin, těsně míjíme ptačí rezervaci ostrova Cousin. Přistaneme v rybářské vesnici La Passe na neuvěřitelném ostrově La Digue, kde jsou nejhezší pláže na světě. Ochutnáme místní lahůdky a zůstaneme až do západu sluce.

7. den

Pohodová přeplavba do odpočinkové zátoky Port Launay odkud můžeme vyrazit na nádherné treky pralesem k vodopádům.

8. den

Záverečnou plavbou podél pobřeží se vracíme do mariny Eden, kde musíme do 17:00 hod zakotvit. Společně si užijeme poslední tropickou noc.

9.–10. den

Opuštení lodi, přesun do hlavního „městečka“ Victorie, případně výlet po ostrově s koupáním nebo treky, přesun na letiště, odlet a 10. den přílet do Prahy.

Podmínky

ZOBRAZIT FOTOGALERII PODMÍNEK ZÁJEZDU