ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Víkend v Raftcampu Veltrusy

rafting a vodní turistika1-2 nenáročný / středně náročný

Litujeme, tento zájezd již není v nabídce

Zobrazit podobnou dovolenou: Česko

Na co se můžete těšit?

  • Vodácko-společenský víkend pod bájnou horou Říp
  • Poklidná atmosféra Mělnicka
  • Raftování, lukostřelba, relax v horkém bazénu
  • Večerní promítání a posezení u ohně
  • Bohatý program i pro děti

Popis

Nabízíme vám příjemné strávení víkendu s přáteli nebo dětmi v naší vodácké základně ve Veltrusech u Prahy. Tato umělá vodní dráha nabízí stabilní podmínky pro intenzivní pádlování na divoké vodě a každoročně je využívána pro vrcholné závody ve vodním slalomu, včetně kvalifikace na olympiádu. Vodácký program je obohacen o lukostřelbu, petanque nebo kroket, posezením u ohně, nebo v místním vodáckém baru, promítáním expedičních filmů nebo fotek a relaxací v horkém bazénu.

Program

1. den

Příjezd účastníků v pátek večer do Veltrus, posezení u ohně, pečení buřtů, steaků a jiných pochutin.

2. den

Dopolední vodácký program na raftech, kanoích nebo kajacích. Odpoledne unikátní cykloprohlídka zámeckého parku ve Veltrusech. Jedná se o největší zámecký park v Čechách, postavený v romantickém stylu, kde nesmí chybět takové prvky, jako umělá jeskyně s vodopádem nebo egyptský pavilon. V podvečer turnaj v lukostřelbě, petanque nebo kroketu. Poté možnost promítání cestopisného filmu, párty v horkém bazénu a noční překvapení.

3. den

Dopoledne opět rafting na umělé vodní dráze, po obědě zakončení programu. Možný je i další alternativní program: výstup na bájnou horu Říp, cyklistika v okolí, prohlídka zámků Veltrusy nebo Nelahozeves, návštěva Mělníku.

Podmínky