ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Meandry a termály Mošoňského Dunaje

Panonskou nížinou pohodově z hotelu
dovolená na kole1 nenáročný program★★★ chci cestovat pohodlně

Litujeme, tento zájezd již není v nabídce

Zobrazit podobnou dovolenou: Maďarsko, Rakousko

Na co se můžete těšit?

  • Hvězdicové cyklovýlety s podporou autobusu
  • Ubytování v hotelu se snídaní
  • Rovinaté trasy
  • Lákavé maďarské csárdy
  • Denně koupání v termálech v ceně!

Popis

Dopřejte tělu i duchu lahodící kombinaci pohodové cykloturistiky v rovinatém maďarském Podunají, komfortního ubytování a koupání v termálních lázních! Trasy vedou lužními lesy, kolem romantických meandrů a říčních ramen Mošoňského Dunaje, historickými městy a vesnicemi s neodolatelnými hospůdkami s maďarskými specialitami. Příjemné cyklostezky nás dovedou k vyhlášenému Neziderskému jezeru v rakouském Burgenlandu.

Program

1. den

Po ranním odjezdu (Praha 6:30) dále ze slovenského Čunova do Maďarska přes Rajku, Dunakiliti, Halászi s rázovitou czárdou u Mošoňského Dunaje do romantického Mosonmagyaróváru (33/40 km) s hospůdkami a cukrárnami. Lze prodloužit lužními lesy a meandry přes Kisbodak (cca 50 km).

2. den

Od hotelu po cyklostezce do termálních lázní Lipot a zpět přes Hedervár se zámkem, Mariakálnok s poutním kostelem (45/50 km).

3. den

Od hotelu přes Mosonszólnok do Rakouska, přes Halbturn (zámek) vinicemi přes Frauenkirchen (poutní kostel), Podersdorf na břehu Neziderského jezera do Neusiedel am See (42/59 km). Návrat do Prahy (22:00)

Podmínky