ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Východní Afrika a přilehlé ostrovy

Savany východní Afriky jsou rájem divokých zvířat a zažijete zde nejlepší safari světa, umocněné panoramatem mohutného masivu téměř šestitisícového Kilimandžára a dalších vulkánů. Neopomineme ani nahlédnutí do kultury místních Masajů a užijeme si relax v stylových lodžích uprostřed divočiny. Za koupáním a vůněmi exotických koření je pak ideální vydat se k Indickému oceánu na přilehlé africké ostrovy, které oplývají nádhernými plážemi, nedotčenými turistickým průmyslem.

Poznejte s námi Madagaskar, zemi lemurů a baobabů. Na Mauriciu a Réunionu se s námi vydejte do divoké tropické přírody. Objevte kouzlo pohádkových Seychel a zjistěte, že nabízejí víc než jen bílé pláže a průzračné moře. Zamilujte se do ostrovů jihovýchodní Afriky.

Seychely jsou známý tropický ráj s krásnými plážemi, na kterých můžete celý den spokojeně polehávat a užívat si klid a pohodu. To s námi zažijete. Navíc ale také ostrovy skutečně poznáme díky aktivní turistice na kolech i pěšky. Objedeme nejkrásnější pláže a projdeme se v národních parcích ve vnitrozemí. Budeme obdivovat největší kokosy na světě i nejmenší hlavní město. K tomu si budeme pochutnávat na kreolských specialitách. Další nej poznáme na Madagaskaru, čtvrtém největším ostrovu světa a jedné z nejchudších zemí Afriky, která je ale zároveň zemí nejbohatší. Její bohatství se skrývá v jedinečné floře a fauně. Na Réunionu a Mauriciu okusíme jejich ohromující divokost a kulturní rozmanitost. Přes měsíční krajinu vystoupáme na vrchol činné sopky a budeme žasnout nad majestátností okolních ostrých skalních štítů.