ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Malajsie, Indonésie, Filipíny

Poznejte usměvavé obyvatele Malajsie a Indonésie. Ochutnejte zdejší rozmanitou kuchyni. Projděte se po chodnících supermoderních měst, po pralesních stezkách i po cestičkách mezi rýžovými poli a čajovými plantážemi. Kolik je zde ostrovů, tolik odlišných zážitků si můžete přivézt ve svých vzpomínkách.

Objevte zemi tisíců ostrovů, tropický ráj jménem Filipíny. Dopřejte si vytoužený tichomořský relax okořeněný exotickou přírodou či se sladkým dezertem v podobě Čokoládových hor.

V Singapuru se budeme kochat majestátností Mariny a vytříbeností supermoderního velkoměsta. Na Kuala Lumpur pohlédneme shora ze slavného mrakodrapu Twin Towers. Na Borneu se pod rouškou noci projdeme džunglí a budeme tiše poslouchat zvuky pralesa a vdechovat tropické vůně. Do džungle se vrátíme i ve dne a díky lávkám zavěšeným v korunách stromů si ji prohlédneme z ptačí perspektivy. Na Borneu se seznámíme s životem domorodců, jejich loveckými dovednostmi i tradiční kuchyní. Na Bali nám budou oči přecházet z pohybů místních tanečníků a sami budeme při chůzi po městě tancovat mezi všudypřítomnými obětinami bohům. Uvaříme si tradiční balijský oběd a zhoupneme se na velké houpačce nad mořem zelených rýžových polí. A což teprve Západní Papua – poodhalí nám trochu svých tajemství při návštěvě domorodých kmenů?