ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Japonsko, Korea, Taiwan

Zaleťte si s námi do Země vycházejícího slunce. Ukážeme vám ji tak zblízka, že vás ohromí vůně i barvy květů rostoucích pod sopkami, na vlastní kůži pocítíte klid zenových zahrad a možná potkáte i japonské zápasníky sumo. Nebo se s námi vydejte na poznávací dovolenou do Jižní Koreje či na Taiwan, které zatím objevilo jen málo evropských cestovatelů. Ukážeme vám majestátní hory, zelené nížiny i prázdné pláže, podíváme se na tradiční tance, poslechneme si národní hudbu a ochutnáme místní kulinářské speciality.

V Japonsku vás svěříme do zkušených rukou našich průvodců, kteří vám jej přiblíží tak, jak ho znají místní. Provedou vás supermoderními velkoměsty a odhalí vám jejich magická zákoutí. Zavedou vás na pestrobarevný květinový festival pod posvátnou horou Fudži a seznámí vás s místní jedinečnou kulturou. Nejen na našem gurmánském zájezdu ochutnáte místní speciality, které vám kuchaři mnohdy připraví přímo před očima.
V Jižní Koreji podlehneme uklidňující atmosféře buddhistických klášterů schovaných ve stínu malebných hor. Ani zde nevynecháme žádnou příležitost k ochutnání zdejší vyhlášené kuchyně, servírované na spoustě malých mističek s pestrobarevným obsahem. Barvy jídla tu totiž neslouží jen k potěše oka, ale každé z nich je přikládán zvláštní význam. Na Taiwanu se seznámíme s jinou tváří čínské kultury a vychutnáme si dramatickou přírodu hornatého ostrova na jehož svazích přímo na čajových plantážích ochutnáme ručně sbíraný čaj Oolong. Těšíte se?