ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Gurmánské a vinařské zájezdy

Gurmánské a vinařské zájezdy

Láska prý prochází žaludkem. A jak je to při cestování? Poznáte zemi podle její vůně a chuti? A poznáte zemi úplně, pokud neochutnáte místní speciality? Dopřejte si dovolenou, která vám tyto zážitky zprostředkuje a vydejte se s námi na některý z našich gurmánských či vinařských zájezdů. Dobrou chuť!

Nabízíme vám dvě skupiny takto gurmánsky zaměřených zájezdů, mírně se odlišující svým charakterem. V obou případech jde o zájezdy relativně krátké časovým rozsahem, ale co do náplně a zážitků velmi bohaté a intenzivní.

Cesty za vínem a gastronomií jsou komfortněji pojaté zájezdy do gastronomicky zajímavých destinací převážně evropských. Gurmánské zážitky vám nabídneme prostřednictvím kvalitních restaurací, reprezentujících kvalitní místní gastronomii a typické pokrmy či produkty daného regionu nebo města. Obdobně postupujeme při výběru vín a dalších nápojů. Nezapomínáme samozřejmě ani na nejzajímavější kulturně-historické památky a další zajímavosti, které neodmyslitelně k cestě patří a umocňují tak celkový zážitek z návštěvy. Pro ubytování volíme stylové hotely v atraktivních lokalitách v centru měst.

Asie (nejen) pro gurmány je skupina zájezdů do různých asijských zemí, které se pyšní vyhlášenou kuchyní. Zájezdy obsahují tradiční poznávání nejzajímavějších míst dané země v pohodlném i komfortním standardu služeb. A navíc také detailní seznámení s místní gastronomií jak ve speciálních restauracích nad vybranými lahůdkami, tak i v pouličních jídelničkách či přímo na ulicích a tržištích, kde si pochutnávají místní lidé na svých oblíbených pokrmech.

Nyní máte jedinečnou příležitost to s námi vyzkoušet!

Všechny poznávací zájezdy