ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Splňte si své skialpové sny!

Splňte si své sny a vydejte se s námi bezpečně do nejkrásnějších horských oblastí celé planety!!! 

Pro fajnšmekry, ale i pro účastníky našich prodloužených víkendů nabízíme na cestě za dalšími skialpinistickými zážitky sérii atraktivních horských výstupů a horských přechodů.  

Skialpové výstupy v Alpách podnikáme nalehko hvězdicovým způsobem ze zázemí horských chat či penzionů. Zimní horské přechody vymýšlíme tak, aby součástí každého dne byly i krásné lyžařské sjezdy.  

A pokud byste si chtěli čas od času dopřát opravdu mimořádný skialpový zážitek, vydejte se společně s námi do míst, která jsou pro lyžování doslova stvořena. Vychutnejte si jiskřivý prašan švédského Laponska, na Islandu nebo v Norsku nevšední pohled na mořskou hladinu přímo z lyží a také magické večery s polární září za oknem útulných chat. Objevte na skialpech kouzlo středověkých kamenných vesniček a neuvěřitelné pohostinnosti obyvatel gruzínské Svanetie nebo se vydejte v doprovodu místních horalů až na vrchol bájného Araratu. 

Předpokladem účasti je jednoznačně dobrá fyzická kondice i dostatečné zkušenosti s lyžováním ve volném terénu. Jednotlivé túry volíme vždy s ohledem na vaši bezpečnost a vyhýbáme se zbytečným extrémům. 

V ceně všech našich akcí mířících do ledovcového prostředí je vždy kompletní horolezecké vybavení na ledovec, a to včetně superlehkých hliníkových maček Camp. Váží pouhých 585 g, takže o nich v batohu nebo na nohách nebudete ani vědět. 

Na všech zájezdech vám dále nabízíme zapůjčení lavinového setu PIEPS (lavinový vyhledavač, lopata, sněhová sonda) za příplatek od 590 Kč. Naučíte se tak s námi používat tu nejmodernější techniku.  

Akce jsou vedeny horskými vůdci s licencí UIAGM (Union Internationale des Associations de Guides de Montagnes), horskými průvodci nebo skialpovými instruktory s lokální akreditací pro konkrétní země a horské oblasti.