ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Skialpové prodloužené víkendy pro začátečníky a středně pokročilé

Užijte si s námi své lyžařské dobrodružství a naučte se na skialpech pohybovat bezpečně!!! 

Vyzkoušejte si s námi svoje první skialpové výšlapy v Alpách a pod vedením zkušeného horského vůdce propadněte kouzlu tohoto moderního způsobu lyžování. Vychutnejte si, jak krásné může být lyžování modřínovým lesem či dotek prvního třítisícového vrcholu. Prodloužené víkendy pro mírně a středně pokročilé pořádáme v osvědčených alpských lokalitách, kde si plnými doušky vychutnáte úžasný potenciál překrásných okolních hor.  

Zázemí horských chat umocňuje celkový zážitek z pobytu ve vysokohorském prostředí. Po večerech budeme mít i dostatek času na vyprávění, odpočinek i na půllitr piva či sklenku dobrého vína. Kombinace lyžování v panenských terénech, sluníčka, ale i skvělé gastronomie vám pak z prodlouženého víkendu udělá plnohodnotnou a nezapomenutelnou dovolenou. 

Předpokladem účasti je jednoznačně dobrá fyzická kondice a schopnost jízdy ve volném terénu na skialpových lyžích. Jednotlivé túry volíme vždy s ohledem na vaši bezpečnost a vyhýbáme se zbytečným extrémům. 

Do ceny skialpových kurzů je zahrnuto zapůjčení lavinového setu PIEPS (lavinový vyhledavač, lopata, sněhová sonda). Naučíte se tak s námi používat tu nejmodernější techniku.  

Na zájezdech, které nejsou označeny jako kurzy, vám nabízíme zapůjčení lavinového setu PIEPS (lavinový vyhledavač, lopata, sněhová sonda) za příplatek od 590 Kč. 

V ceně všech našich akcí mířících do ledovcového prostředí je vždy zahrnuto kompletní horolezecké vybavení na ledovec, a to včetně superlehkých hliníkových maček Camp. Váží pouhých 585 g, takže o nich v batohu nebo na nohách nebudete ani vědět. 

Akce jsou vedeny výhradně horskými vůdci s licencí UIAGM (Union Internationale des Associations de Guides de Montagnes).