ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

S kolem do světa co nejblíže přírodě

Pobyt v divoké panenské přírodě je v dnešní době synonymem luxusní dovolené. Na světě už zbylo tak málo míst, kde si člověk může vychutnat pohled na hvězdnatou noční oblohu, zaposlouchat se do zvuků buše, savany, pralesa či moře, zkrátka vrátit se zpět ke kořenům našeho vlastního bytí. A právě na to kladou důraz zájezdy zařazené v této kapitole.

Trasy zájezdů vedou z velké části po málo frekventovaných cestách a cestičkách, které jsou spíše než pro kola určené pro koně, jaky, pastevce, offroadové džípy, povozy nebo velbloudy. Často záměrně míříme na místa, která jsou geograficky velmi izolovaná a dostat se k nim vyžaduje určitou míru námahy a odolnosti.  I v těch nejopuštěnějších oblastech světa vám zajistíme pro vaše cyklistické výkony kvalitní zázemí, jehož součástí je doprovodné vozidlo na převoz bagáže, stravování zpravidla z místních zdrojů, služby zkušeného průvodce či celého doprovodného týmu.

Na vás pak bude si dovolenou co možná nejintenzivněji užít, ověřit si, že stále ještě umíme přežít bez výdobytků civilizace, a zejména nasbírat co nejvíce zážitků, abychom z nich mohli čerpat energii ještě několik dalších měsíců.