ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

S kolem do světa – největší cyklistické výzvy

To, že do vysokých a nedostupných hor se člověk může vydat pouze pěšky, není už dávno pravda. Svět se mění, a i ty nejnedostupnější himálajské průsmyky, nejodlehlejší kaňony divokých řek Pamíru či džunglí porostlé svahy jihoamerických hor nemohou již více odolávat technice lidstva.

Zájezdy zařazené v této kapitole představují výjimečné cyklistické expedice. Jejich absolvování vyžaduje fyzickou, ale zejména i psychickou odolnost. Trasy těchto cyklistických programů jsme volili velmi pečlivě, často ve spolupráci s místními šerpy, bajkery a znalci místního terénu. Jedná se o výpravy, které jsou logisticky komplikované a vyžadují větší přípravu pro člověka i jeho kolo. Často směřují do odlehlých vysokohorských oblastí, pro jejichž dosažení více než jinde platí, že cesta je cíl.

Pokud však překonáte svoje obavy a svěříte se nám do rukou, můžeme vám zaručit opravdu výjimečné nejen cyklistické zážitky. Ujedeme kilometry po hranách příkrých svahů, budeme se opájet absolutním pocitem štěstí při dosažení vysokohorských sedel a zaslouženě si užívat nekonečné horské sjezdy, jež nikde jinde na této planetě nenajdete. A to všechno s kvalitním zázemím našich doprovodných týmů, které se postarají nejen o vaše pohodlí, ale zejména i o vaši bezpečnost.

Splňte si svůj cyklistický sen s týmem, který ví, co dělá, a absolvujte s námi naše velké cyklistické pecky.