ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Tyrolia bellavista

Inn a Kitzbühelské Alpy
dovolená na kole2 středně náročný program

Litujeme, tento zájezd již není v nabídce

Zobrazit podobnou dovolenou: Rakousko

Na co se můžete těšit?

  • Hvězdicové cyklovýlety s podporou autobusu
  • Ubytování s polopenzí
  • Lanovkami s koly za výhledy
  • Rovinatá Innská cyklostezka
  • Světoznámý Hahnenkamm

Popis

Čtyři zajímavě koncipované vyjížďky vás provedou po rovinaté Innské cyklostezce a po nové Brixentálské cyklostezce, ale také do lyžařských oblastí Ski Welt Wilder Kaiser a Kitzbühel s nezapomenutelnými alpskými panoramaty. Díky lanovkám a zásobovacím cestám k horským restauracím se v sedlech kol dostanete bez větší námahy do míst, kde byste cyklistu (a sami sebe) sotva očekávali. Kromě hor vaše pohledy potěší pečlivě udržované tyrolské vesnice i historický Kufstein.

Program

1. den

Ranní přesun busem (Praha asi 6:30)  do Rakouska. Z Mariasteinu s dominantním opevněným kostelem ze 14. století okruhem do našeho penzionu v údolí Innu (45 km).

2. den

Z Westendorfu do romantického údolí Windautal k horské chatě s občerstvením a po cyklostezce přes Hopfgarten k Innu (41 km). Nenáročné prodloužení: lanovkou s koly na vrchol Talkaser (1756 m) a po šotolinové panoramatické cestě do údolí na základní trasu (50 km).

3. den

Z Kitzbühelu po Brixentálské cyklostezce do Brixenu, výjezd lanovkou do lyžařské oblasti Ski Welt Wilder Kaiser a po pohodlných cestách kolem jezírka a salaší s občerstvením sjezd do Söllu a do hotelu (41 km). MTB varianta přes Hahnenkamm a vyhlídkovou cestou přes Pengelstein (500 m převýšení, 51 km).

4. den

Po Innské cyklostezce přes Kufstein (pevnost) okruhem přes Bavorsko k jezeru Thiersee, koupání a ukončení (28/43 km). Návrat zpět do Prahy před půlnocí.

Podmínky