ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Ocenění v soutěži Velká cena cestovního ruchu 2016/2017

Ocenění v soutěži Velká cena cestovního ruchu 2016/2017

9. březen 2018

Na závěr prvního dne mezinárodních veletrhů cestovního ruchu GO a REGIONTOUR byla na brněnském výstavišti slavnostně předána ocenění v soutěži Velká cena cestovního ruchu 2016/2017.

V 10. ročníku prestižní ankety hodnotila odborná porota elektronické projekty v oblasti cestovního ruchu, propagační kampaně, turistické produkty či lázeňské a wellness balíčky. Oceněn byl také nejlepší startupový projekt v cestovním ruchu. Široká veřejnost pak stejně jako v minulých letech rozhodla o vítězi v kategorii Cestovní kancelář roku.

Do kategorie Cestovní kancelář roku bylo automaticky zařazeno všech zhruba tisíc cestovních kanceláří působících na českém trhu a disponujících platným pojištěním záruky pro případ úpadku. V této kategorii jsme získali 3. místo za nejlepší cestovní kancelář.

Ceny v jednotlivých kategoriích převzali vítězové z rukou ministryně pro místní rozvoj Karly Šlechtové, ředitelky agentury CzechTourism Moniky Palatkové, jihočeského hejtmana Jiřího Zimoly, prezidenta Asociace českých cestovních kanceláří a agentur Romana Škrabánka, předsedy Fóra cestovního ruchu ČR Viliama Siveka a dalších osobností.

Rádi bychom poděkovali všem našim spolupracovníkům za skvělou práci a našim příznivcům za jejich hlasy. Ocenění si velmi vážíme, máme z něj obrovskou radost a je pro nás motivací do další práce.

Děkujeme!