ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Seakajak na Orlické přehradě

Parádní vodácký čundr!
rafting a vodní turistika2 středně náročný program★ zvládnu i noclehy pod stanem nebo náročné cestování

Litujeme, tento zájezd již není v nabídce

Zobrazit podobnou dovolenou: Česko

Na co se můžete těšit?

Orlická přehrada z mořského kajaku

Akce pro ty, co už na seakajaku jeli

Táboření na břehu Orlíka

Popis

Seakajaky – aby naše nabídka kajakových kurzů byla opravdu kompletní, nesmíme zapomenout na mořské kajaky. Je to odvětví v Čechách zatím málo známé, ale jinde ve světě velmi populární. Tento sport se dá dělat od raného dětství až do pozdního věku. Stačí jen umět sedět na kajaku a mít chuť pádlovat. Jde o putování na mořských kajacích po jezerech nebo po moři, opuštěnou přírodou, táboření na divoko v jinak naprosto nedostupných místech. Zjednodušeně řečeno: parádní vodácký čundr.

Připravili jsme pro vás víkendovou výpravu, na které se seznámíte s vybavením, abyste měli představu, co jízda na mořském kajaku znamená. Výpravu lze brát také jako trénink např. na týdenní expedici do jižního Švédska, na Elbu nebo Gargáno.

Další z našich víkendových putování na mořském kajaku po Vltavské kaskádě. Tentokrát po Orlické přehradě, která propojuje táboření na „mořských plážích“ s českou historií. Tak jako na opravdovém moři budeme hledat tu nejkrásnější pláž na spaní a k tomu proplujeme pod zámkem Orlík a gotickým hradem Zvíkov. Za víkend urazíme skoro 60 kilometrů, takže výprava je určena již zkušenějším účastníkům nebo jako trénink na týdenní expedici.

Podmínky