ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Silvestr pod Kilimandžárem

poznávací zájezdy1 nenáročný programdovolená pro rodiny s dětmi do 10 let

Litujeme, tento zájezd již není v nabídce

Zobrazit podobnou dovolenou: Keňa, Tanzanie

Na co se můžete těšit?

  • Týdenní okruh po úpatí nejznámější hory Afriky
  • Silvestrovská noc v rytmu masajských tanců pod oblohu plnou hvězd
  • Safari v NP Kilimandžáro , NP Amboseli a NP Tsavo West
  • Návštěva Masajské vesnice

Program

1. den

Letecky Praha – Nairobi.

2. - 3. den

Odjezd do oblasti pod NP Kilimandžáro –  návštěva masajské vesnice Mamba, život místních obyvatel, panoramatické výhledy na Kilimandžáro při pěších výletech v podhůří tohoto stratovulkánu; lehký výstup na Ngangu Hills s fantastickým výhledem; výlet k vodopádům Marangu Falls.

4. - 5. den

NP Tsavo West – přejezd do parku, prohlídka různých biotopů: částečně hornatý sopečný povrch (až 2500 m), náhorní rovina Yatta se stromovými savanami (akácie, baobaby, pryšce); výskyt slonů, hrochů, krokodýlů, lvů, antilop a jiných zvířat; návštěva pramenů Mzima spring; 1x ranní a 2x podvečerní safari (game drive).

6. - 7. den

NP Amboseli přejezd zajímavou sopečnou krajinou do parku u stejnojmenného jezera obklopeného travnatými pláněmi s fantastickým panoramatem Kilimandžára; stáda kopytníků, lvi, gepardi, hyeny, šakali, paviáni; nejvýznamnější NP východní Afriky s programem na záchranu slonů.; návštěva tradiční domorodé vesnice obývané kočovnými Masaji; 1x ranní a 2x podvečerní safari (game drive). Silvestrovská noc v rytmu masajských tanců pod nebem plným hvězd s výhledem na nejznámější symbol Afriky.

8. - 9. den

Brzký ranní odjezd do Nairoby, odlet do Istanbulu, noc v hotelu; ranní dolet do Prahy.

Podmínky