ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Seychely na katamaránu pro teenagery a rodiče

Naprosto neuvěřitelná dovolená s vašimi teenagery!
poznávací zájezdy★★★ chci cestovat pohodlně

Termíny zájezdu

TermínPočet dníObj. číslo
8. 8. – 17. 8. 202410 dní54042410

cena je na osobu - PRODÁVÁME POUZE 2 KAJUTY PRO RODINU SOUČASNĚ + letenka, cena dle termínu nákupu (asi 22 000 Kč).

Na co se můžete těšit?

  • Plavba na katamaránu
  • Dovolená na kterou budete vzpomínat ještě v důchodu!
  • Pohádkový svět tropické přírody a tyrkysového moře, kam se budete potápět a šnorchlovat každý den
  • Ostrov Curieuse s volně žijícími karetami, tropickým ptactvem a bohatým podmořským životem.
  • Osamělé pláže s bílám pískem lemované oblými skalisky.

Popis

Jachta, respektive katamarán či plachetnice to není jen "loď", ale jakýsi fenomén dnešní doby. Jachting představuje aktivní způsob jak zažít moře a cizí země.

Hledáte program na prázdniny, který nadchne i vaše teenagery? Máte děti mezi 14 – 18 lety a trávit s nimi část prázdnin je stále těžší? Jak najít takový program, který je nadchne stejně jako jejich rodiče? Vyražte s další takovou rodinou jako je vaše na katamarán. Nechte vaše skoro dospělé děti vyřádit na palubě katamaránu, na opuštěných plážích a ostrovech na Seychelách. Nechte je šnorchlovat, chytat ryby a pozorovat delfíny. Mohou se pod vedením kapitána naučit ovládat loď, sami vyrazí na ostrovech na trhy, sami budou večer grilovat ryby… A vy – jen se sklenkou vína v ruce budete pozorovat západy slunce, v klidu si zaplavete v moři a kdyby snad děti potřebovaly okřiknou, tak je tam přece kapitán.

Seychely jsou jedním z nejkrásnějších exotických míst na světě a zároveň velmi bezpečným. Najdete tu přívětivé domorodce, kokosové palmy a bílé pláže lemované oblými skalisky. Uvítá vás neskutečně nádherné moře, stabilní teplý vítr bez velkých vln a mimořádně rozmanitá příroda. Poznáte pohádková kotviště i skvělou místní kuchyni. Budete obdivovat bohatství živočišné říše. Souostroví je domovem želv obrovských, které kromě Galapág nikde jinde na světě neuvidíte. Je zde doslova podmořská zoologická zahrada. Navíc všude, kde zakotvíte, nabízejí skvělý servis. Nikde nenarazíte na davy turistů, znečištěné moře nebo špínu. Čeká vás jen romantika a volba, pro co se rozhodnete: koupat se v moři, plavit na paddleboardu, chytat ryby nebo šnorchlovat. Nabízí se také miniškola jachtingu, práce s plachtami či navigace.

Plavba na plachetnici či katamaránu je velkým dobrodružstvím. Nepotřebujete žádné znalosti, zajistíme vám lodě i zkušené kapitány. Každý, kdo okusí cestování na moři, zažije neopakovatelný pocit svobody. Na jachtě se dostanete do bezprostředního kontaktu s živly, přírodou a mořskými živočichy. Objevíte romantické ostrůvky, starobylé přístavy i úžasné zátoky. Zakotvíte na panenské pláži, vychutnáte si nádherné západy slunce. Užijete si koupání v průzračně čistém moři. Vyměňte hotel za loď, získáte volnost a svobodu.

Program

1. den

Odlet z Prahy. Létáme s Emirates přes Dubaj, nebo s Qatar airways přes Dauhá.

2. den

Ráno přílet na Mahé, přesun taxi do přístavu Eden Island, nalodění a hned vyplouváme s koupáním u ostrova Sv. Anna, přeplavba na ostrov Praslin. Odpoledne zakotvíme v zátoce Anse Volbert u půvabné vesničky Volbert, přičemž snad cestou nachytáme i ryby.

3. den

Výlet do Valle de Mai – přírodní rezervace uprostřed divoké přírody, roste zde legendární palmy Coco de Mer s obřími kokosy ve tvaru ženského klína. Večerní procházka do městečka, rybí trh, večeře v restauraci na pláži nebo grilování ryb na palubě.

4. den

Ráno vyrazíme na šnorchlování okolo ikonického ostrova St.Piere, následně přeplavba na ostrov Curieuse. Navštívíme rezervaci suchozemských želv obrovských. Odpoledne se vydáme napříč nádherný pralesem na nejhezčí pláž ostrova Badamier. Tam vás vyzvedne loď, která sem zatím přepluje. Nocovat budeme v nádherné a kryté zátoce Petite Cour.

5. den

Ještě před snídaní proplaveme tou nejhezčí zahradou korálů. Koupání a šnorchlování na pláži s tím nejjemnějším pískem. Odpolední trek do vedlejší zátoky Georgette.

6. den

Po snídani plavbu okolo ostrova Praslin, těsně míjíme ptačí rezervaci ostrova Cousin. Přistaneme v rybářské vesnici La Passe na neuvěřitelném ostrově La Digue, kde jsou nejhezší pláže na světě. Ochutnáme místní lahůdky a zůstaneme až do západu sluce.

7. den

Pohodová přeplavba do odpočinkové zátoky Port Launay odkud můžeme vyrazit na nádherné treky pralesem k vodopádům.

8. den

Záverečnou plavbou podél pobřeží se vracíme do mariny Eden, kde musíme do 17:00 hod zakotvit. Společně si užijeme poslední tropickou noc.

9.–10. den

Opuštení lodi, přesun do hlavního „městečka“ Victorie, případně výlet po ostrově s koupáním nebo treky, přesun na letiště, odlet a 10. den přílet do Prahy.

Případně prodloužení pobytu na Seychelách již za minimální náklady. Ubytování a program vám zajistíme na míru.

Podmínky

ZOBRAZIT FOTOGALERII PODMÍNEK ZÁJEZDU